Carmen Meester

Deze energieke, charmante en enthousiaste docente Spaans is de verpersoonlijking van ons motto “Teach with passion”. Het enthousiasme spat van haar af, zowel als je haar in levende lijve ontmoet als wanneer je haar online opzoekt. Met TPRS is Carmen meteen in het diepe gesprongen. Nog tijdens haar opleiding is ze aangetreden als secretaris bij de Stichting TPRS Platform, een organisatie die TPRS-docenten bij elkaar brengt en kennismakingsworkshops organiseert voor mensen die nog niet bekend zijn met deze werkwijze.

Carmen heeft haar eigen talenschool, “Español y más” genoemd, waar ze bevlogen lesgeeft aan volwassenen en kinderen. Een cursiste schreef over haar lessen: “En toen was daar Carmen die ons haar methode uitlegde, dat een jong kind ook geen rijtjes leert, maar luistert naar zijn omgeving, leert te begrijpen en uiteindelijk gaat praten. Geweldig! En dat is wat wij nu wekelijks doen. We luisteren naar Carmen, we lezen teksten, we voeren kleine toneelstukjes op met elkaar en al doende leren we om te spreken. Het is een feest. ¿Hablas español? Si! Un poco más!”

Carmen kan erg goed uitleggen wat TPRS inhoudt. Zie haar bijdragen aan de video’s op onze site. We zijn er dan ook zeker van dat we in TPRS-land nog veel zullen horen van Carmen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op haar site of haar facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *