Wat zeggen onze oud-cursisten?

Wie kan beter vertellen wat deze opleiding voor jou kan doen dan onze oud-cursisten? In woord (zie de brieven hieronder) en beeld vertellen ze je hoe zij de opleiding ervaren hebben.

“Ik ben zó blij dat ik deze opleiding doe! Ik ga iedere keer met heel veel plezier naar de lesdagen, en ik leer er steeds zó veel van.”

“Ik ben hartstikke blij dat ik deze cursus heb gevolgd met jullie. Het heeft me heel veel nieuwe gereedschappen en inzichten gegeven in mijn dagelijkse werkzaamheden en dat vind ik fantastisch!! Dankjewel voor jullie goede zorg en begeleiding!”

“Ik wil jullie ook complimenten maken voor de reader. Ik vind het zeer interessante informatie waarbij telkens de TPRS-uitgangspunten op wetenschappelijke wijze gefundeerd of toegelicht worden.”

“Beste Kirstin en Iris,

Op jullie verzoek mijn feedback op de TPRS cursus die jullie hebben vormgegeven/gegeven. Zoals ik al zei in cursusdag 5 heb ik al vele cursussen gedaan, maar nog nooit zo’n inhoudsvolle en interessante en eye-opener cursus als jullie hebben gegeven. Jullie hebben mij enorm geïnspireerd! Ik heb heel veel gehad aan de literatuur, dank je wel Kirstin voor de volledige en brede en zorgvuldige aanpak daarvan. Ik heb heel veel geleerd van de voorbeeldlessen die jullie hebben gegeven tijdens de contactdagen. Het geeft een houvast om tijdens het eigen proberen het voorbeeld van jullie voor de geest te halen.

Ik vond de contactdagen afwisselend door al die verschillende werkvormen! Het ondersteunende materiaal bij het maken van de doelconstructies waren voor mij waardevol en zetten mij op het juiste been. Ik sta anders voor de klas, ik voel me meer onderbouwd! Ik pas de tprs op allerlei momenten toe, ook in die ‘kleine momentjes’. Ik merk dat ik dit terug krijg van de leerlingen. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor deze verrijking in mijn werk als NT2 docente!!”

“Kirstin en Iris,

Niets dan complimenten voor jullie. Ik zou haast niet weten waar te beginnen ;). Ik heb deze opleiding als zeer fijn ervaren, wat een positiviteit! Daarnaast zijn jullie ook ontzettend professioneel. Ik kan merken dat jullie echt weten wat jullie doen en ver boven de stof staan.

Het ‘menselijke’ aan deze opleiding is ook heel fijn. Van het muziekje dat opstaat aan het begin van de contactdag tot aan het begrip voor persoonlijke omstandigheden van de cursisten.

Ik vind het daarnaast leuk dat jullie dezelfde passie hebben, maar tegelijkertijd ook zo verschillend zijn. Het is heerlijk om afwisselend naar de een en dan weer naar de ander te kijken en luisteren. Daarbij ook complimenten voor Angela, die zich op de middagen dat zij er was ook enorm heeft ingezet. Een contactdag van 09-16 uur op je vrije zaterdag is best een lange zit, maar jullie weten het altijd zo aan te kleden dat het simpelweg een feestje is zo’n contactdag.

Het grootste compliment en waarvoor ik jullie het meest dankbaar ben is dat ik zo enorm veel geleerd heb de afgelopen paar maanden. Jullie scheppen tijdens de contactdag een enorm fijn en veilig leerklimaat en dit heeft het leren enorm bevorderd. En dan nog het fantastische materiaal (artikelen, filmpjes, etc.) dat via learningstone toegankelijk is, echt fantastisch!

Ik voel mij als beginnend TPRS docent zelfverzekerd genoeg om hier de rest van mijn carriere verder mee te oefenen en mijzelf constant uit te blijven dagen. In het begin is alles wat nieuw is spannend, maar enkel door hiermee te blijven oefenen kun je ergens beter in worden. Ik ben dankbaar dat jullie mij dit hebben laten ervaren.”